PGS

Andere taal : english
My Plaxo Xing LinkedIn Twitter
TEL: +32 478 256784
Menu

wie wij zijn

Professional Global Sourcing BV (PGS) biedt een waaier aan diensten aan zowel voor Europese bedrijven die hun weg zoeken naar het uitbesteden van ontwikkeling en productie naar nea-shore, far-shore en off-shore partners als voor offshore bedrijven die hun markt willen uitbreiden naar Europa. Hiermee is PGS de brug tussen Europa en de offshore bestemmingen in de wereld.

Voor elke specifieke vraag of wens is er wel ergens een best passend bedrijf die de capaciteit en de competentie heeft om aan de gestelde eisen te voldoen. Dit "passen" gaat zowel over cultuur en bedrijfscultuur, technische mogelijkheden, beschikbaarheid, competenties, ervaring, en kosten. Professional Global Sourcing zoekt voor Europese bedrijven de beste outsource partners uit die zo nauw mogelijk kunnen aansluiten bij uw wensen. Professional Global Sourcing slat de brug tussen offshore bedrijven en de Europese industrie en bevordert en promoot de business aan beide kanten.

In Europa is het doelpubliek van Professional Global Sourcing de bedrijven die Outsourcing of Offshore overwegen, de eerste stapper ernaar zetten, zich het hoofd breken om de optimale oplossing of partner te vinden voor hun uitbestedingsnoden, de samenwerking met de offshore partner wensen te optimaliseren of hun bedrijfsprocessen wensen aan te passen of het optimaliseren van de bedrijfsprocessen om het outsource deel erin te passen.

Het doelpubliek bij offshore en near-shore locaties zijn die bedrijven die hun business wensen uit te breiden naar de Europese markt toe maar die weinig of geen personeel hebben in Europa of geen permanent kantoor hebben in Europa om op lokaal vlak constant in contact te staan met de Europese klant om het hele project "onsite" mee te begeleiden.

Ons Doel

Professional Global Sourcing wil de onafhankelijke bedrijfspartner zijn en de brug vormen tussen Europese bedrijven en near-shore of offshore partners. Haar dienstenpakket bevat strategisch adviseren over outsourcing, het begeleiden van de transitie naar outsourcing, het beheren van outsourcing en virtuele teams, het opleiden van personeel aan beide kanten om de invloed van culturele verschillen op de communicatietussen het Europees bedrijf en de offshore partner te minimaliseren.

Onze Missie

Professional Global Sourcing draagt actief bij tot het zakencijfer van zowel Europese bedrijven als hun nearshore en offshore partners door het doordacht exploiteren van de voordelen van de globalisering en door het bewerkstelligen van partnerships. Professional Global Sourcing biedt haar klanten aan beide zijden van de onderhandelingstafel haar outsource expertise aan en deelt haar outsource ervaring die het opbouwde sinds 1995.