PGS

Andere taal : english
My Plaxo Xing LinkedIn Twitter
TEL: +32 478 256784
Menu

Waarom PGS?

Bouw succes om het even waarheen de business je naartoe voert
Wanneer uw bedrijf geconfronteerd wordt met de uitdagingen van bedrijfsvoering in vreemde landen, staat u voor een van de moeilijkste bedrijfsbeslissingen die u ooit moet maken. Maar, u hoeft er niet alleen voor te staan. Van concept en strategie tot de finale levering biedt PGS u op mondiale schaal en met bewezen expertise de ervaring die u nodig heeft om het succes van uw zaak versneld wereldwijd uit te bouwen.

Als een extensie van uw eigen team lost PGS alle hinderpalen op die gepaard gaan met de internationalisering van uw bedrijfsvoering zoals de internationale handelswetgeving, valuta's, doorlooptijden, taal- en cultuurbarrières, betaalmethoden, bekeken zowel in eigen land als in het land waar u naartoe wilt en met de internationale logistiek daartussen. Ons wereldwijde netwerk van zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare partners gaan via PGS en samen met u een partnerrelatie aan om uw bedrijf te begeleiden en adviseren op het vlak van strategische outsourcing en het beslissingsproces erover, outsourcing management, begeleiding en coaching, conceptuele design, ontwerp en prototyping, productontwikkeling, product testen, data migratie, productonderhoud , data management en strategische sourcing doorheen het hele proces van het opzetten van een uitbestedingproject, het definiëren en optimaliseren van het uitbestedingsproces, de (culturele) opleiding van het personeel aan beide zijden van het project, productie en fabricage, fulfillment en distributie ... binnen de gestelde tijd, volgens de specificaties en kwaliteitseisen, en binnen grenzen van de begroting.

Dit is hetgeen we voor bedrijven als het uwe deden en doen gedurende meer dan 15 jaar. Om uit te zoeken hoe we dit het beste kunnen doen voor u, bel ons vandaag nog of stuur ons een bericht. Global sourcing als strategie beperkt zich zeker niet tot de grootste ondernemingen of internationale bedrijven maar, indien zorgvuldig beheerd, wellicht evenzeer geschikt voor uw bedrijf en het geeft u een bijkomend, aantrekkelijk concurrentieel voordeel voor terug.

PGS maakt het makkelijker voor bedrijven om voordeel te halen uit efficiëntie en de mogelijkheden van een wereldwijde markt. Met een unieke combinatie van internationale kennis en ervaring, industriële expertise en superieure service, benutten we ons netwerk van partners voor het leveren van kwalitatief hoogstaande, kosteffectieve bedrijfsoplossingen.


Waarom PGS ?

Hier zijn een paar van de redenen waarom onze klanten steeds bij terugkomen PGS voor hun global sourcing oplossingen:

Vendor-neutrale sourcing van hoogopgeleide professionals - Omdat we geen eigen productieafdelingen of productie-installaties beheren die we absoluut aan klanten willen slijten is PGS vrij om de allerbeste productie partner, de beste locatie, de beste manier van samenwerking voor elke afzonderlijke onderneming te identificeren voor elk type team, type bedrijfscultuur en voor elk project.

Lokale project management en lokale aanwezigheid aan beide zijden - Te veel bedrijven vertrouwen puur op langeafstand projectmanagement, virtuele teams, communicatie via email of fax alleen, maar dit alleen werkt gewoon niet. Dat is waarom PGS altijd voor een lokale aanwezigheid in Europa zorgt evenals bij uw sourcing partner die het project kan overzien, beheren, coachen en actief ondersteunen van start tot finish.

Onsite kwaliteitscontrole - Door het plaatsen van een coördinator onsite waar de taken uitgevoerd moeten worden, kunnen fouten geëlimineerd worden waar ze ontstaan: in het fabricageproces of in het ontwikkelingsproces zelf, in plaats van ze pas te ontdekken op het moment van de finale levering of aanvaarding een halve wereld ver vanwaar de problemen ontstonden.

Onafhankelijke testen en verificatie - Hoewel het belang ervan meestal onderschat wordt, is PGS in staat de juiste, competente en onafhankelijke partner te selecteren voor het uitvoeren van testen op elk niveau en de verificatie van leveringen voordat ze uiteindelijk worden aanvaard door de klant. Het mee aanbieden van dit cruciale proces samen met het hele project biedt betere garanties dat de uiteindelijke leveringen op tijd worden bezorgd in plaats van op het allerlaatste moment een tijdrovend proces toe te voegen om de levering vooralsnog in overeenkomst met de specificaties te brengen.

End-to-end logistieke diensten en ondersteuning - PGS kan elk aspect van uw offshore project beheren, van ontwerp tot levering, waardoor u zich kunt vrij maken en u zich kunt concentreren op uw kerntaken van uw bedrijf.

Geëntegreerde oplossingen - Wij werken met best-of-breed partners in ontwikkeling, testen, productie, inkoop, en technologie om hoogwaardige, klantspecifieke, geïntegreerde oplossingen te realiseren.

Globale aankopen en de kracht van beschikbare resources op globale schaal - Door gebruik te maken van ons netwerk en door beroep te doen op onze volumes die we realiseren bij onze partners, is PGS in staat om de tarieven aan te bieden die bij onze concurrentie onbereikbaar zijn. En dit is mogelijk zonder concessies te doen op de kwaliteit en de tijdigheid van de geleverde diensten of producten. PGS maakt global sourcing bereikbaar, toegankelijk en winstgevend ook op kleinere schaal zoals voor de KMO/MKB/SME markt.

Wereldwijde Strategische Partners - We hebben betrouwbare strategische handelspartners geëdentificeerd over de hele wereld die ons een consistente kwaliteit en betrouwbaarheid kunnen leveren tegen voordelige tarieven. Voor elk project, voor elke projectaanpak, voor elke bedrijfscultuur, voor elke technologie, is er een beste partner die u de beste oplossing kan bieden.

Tientallen jaren van internationale ervaring - PGS kent de mensen, volkeren en hun overheden, de culturen, de lokale netwerken, de beschikbare infrastructuur, de overheid, de kleine hinderpalen, de taal, en alle andere factoren die uw project kunnen maken of doen falen.

PGS maakt het makkelijker voor bedrijven om gebruik te maken van de voordelen en mogelijkheden van een wereldwijde markt. Met een unieke combinatie van internationale kennis, industriële expertise, jarenlange ervaring en met een superieure service benutten wij ons netwerk van zorgvuldig gekozen strategische partners om uw goederen en diensten te leveren op tijd, met de vereiste kwaliteit en garanties, op een kosteffectieve manier en u zo bedrijfsoplossingen aan te bieden met een aantrekkelijk concurrentievoordeel.