PGS

Language : english
My PlaxoXingLinkedIn Twitter
TEL: +32 478 256784
Menu

wie wij zijn

Professional Global Sourcing BVBA (PGS) biedt een waaier aan diensten aan zowel voor Europese bedrijven die hun weg zoeken naar het uibesteden van ontwikkeling en productie naar nearshore en offshore partners als voor offshore bedrijven die hun markt willen uitbreiden naar Europa. Hiermee is PGS de brug tussen Europa en de offshore bestemmingen in de wereld.
Lees meer

Outsourcing

Outsourcing is een aanpak waarbij een bedrijf diensten levert voor een ander bedrijf dat het ook zelf zou kunnen uitvoeren of dat eerder in huis werd uitgevoerd.

Lees meer

Shared Services

Shared services bieden mogelijkheden voor vrijwel elke organisatie in het huidig economisch klimaat en de sfeer van het koortsachtig zoeken naar kostreducties of kostenverlagingen.

Lees meer

Insourcing

Insourcing is een business praktijk waarin werk dat gewoonlijk extern uitgevoerd of uitbesteed zou worden, in huis wordt uitgevoerd.

Lees meer

Benchmarking

Benchmarking wordt gedefinieerd als het objectief meten van de kwaliteit van het beleid van een bedrijf, haar producten, programma's, strategieën, enz.,

Lees meer
 

We zijn momenteel beschikbaar voor werk. Neem contact met ons op voor een offerte op info@professionalglobalsourcing.com