PGS

Andere taal : english
My Plaxo Xing LinkedIn Twitter
TEL: +32 478 256784
Menu

Werkvergunningen

Het gebeurt vaak dat er tijdens de uitvoering van een project een of meerdere teamleden voor korte of langere tijd bij de kant moeten komen om ter plaatse bij de klant te werken. Dit kan om ee liaison persoon gaan, om de contacten met de klant en haar teams te verzorgen, om de klant te bevragen in de analysefase, om de specificaties boven water te krijgen, om integraties uit te voeren, om met de klant te testen, om de communicaties tussen de klant en de leverancier te verzorgen, om uit eerste hand de bevindingen van de klant over het geleverde werk te kennen, om snel kleine probleempjes op te lossen zonder dat alles naar het buitenland moet teruggestuurd worden, en zo meer.

Iemand op legale wijze naar Europa laten overkomen, vergt wat administratie. Er moet een aanvraag voor een werkvergunning (en eventueel een verblijfsvergunning voor meereizende familieleden) ingediend worden om deze noodzakelijke vergunningen te bekomen. Een goede kennis van het proces in onontbeerlijk om snel en vlot iemand ter plaatse te hebben wanneer de nood zich voordoet. Een derdelander die zich op de werkvloer van een Europese klant begeeft om er werk uit te voeren, heeft een arbeidsvergunning nodig. Meereizende familieleden hebben een verblijfsvergunning nodig.

PGS is al jaren gespecialiseerd om deze administratie voor werkvergunningen, arbeidskaarten, verblijfsvergunningen uit handen van zowel de leveranciers als de klanten te nemen en creëert hiermee een basis die een vlotte samenwerking garandeert. PGS heeft hierin een jarenlange ervaring opgebouwd, onderhoudt goede contacten met de diverse regionale en federale overheidsinstellingen en beheert al jaren duizenden arbeidsvergunningen voor diverse klanten. Hiermee neemt PGS de kopzorgen van deze administratie volledig uit handen van de klant en garandeert PGS een volledig legaal verblijf van buitenlandse hooggeschoolde medewerkers gedurende de uitvoering van de projecten voor klanten in Europa.