PGS

Andere taal : english
My Plaxo Xing LinkedIn Twitter
TEL: +32 478 256784
Menu

What is Insourcing?

Insourcing is een business praktijk waarin werk dat gewoonlijk extern uitgevoerd of uitbesteed zou worden in huis wordt uitgevoerd.
Insourcing gaat gewoonlijk over het binnenhalen van externe specialisten om tijdelijke behoeften te dekken of om de kennisoverdracht naar eigen personeel uit te voeren dat later ingezet zal worden voor taken die anders uitbesteed zouden worden. Een voorbeeld is het in huis gebruik van ingenieurs voor het schrijven van technische handleidingen voor de apparatuur die ontworpen werd, in plaats van het schrijven van de technische documentatie uit te besteden aan een externe firma. In dit voorbeeld zouden de ingenieurs een opleiding kunnen volgen aan een lokale school, universiteit of handelsschool of zich laten adviseren in de firma om de taak met succes te voltooien. Andere uitdagingen van insourcing omvatten de eventuele aankoop van extra hardware en/of software die schaalbaar is en kostenefficiënt genoeg is om een voldoende rendement op investering (ROI) te leveren.
Insourcing kan ook gezien worden als outsourcing gezien vanaf de andere kant. Bijvoorbeeld, een onderneming gevestigd in Japan opent een fabriek in Europa met het doel om Europese arbeiders in dienst te nemen voor de vervaardiging van Japanse producten. Vanuit het Japanse perspectief is dit uitbesteding, maar vanuit het Europese perspectief is insourcing.


Insourcing

Soms hebben klanten een acuut tekort aan specifieke expertise of vaardigheden. PGS's insourcing oplossing voorziet in het plaatsen van zowel personen of teams bij klanten om die te helpen bij alle aspecten van de ontwikkeling en ondersteuning van oplossingen. Insourcing diensten omvatten het ter beschikking stellen van applicatieontwikkelaars, systeem support professionals, ingenieurs, teamleiders, projectleiders, systeem analisten, senior consultants, QA medewerkers, systeemdeskundigen voor allerhande systemen, DBA, projectontwikkelaars en ervaren software ontwikkelaars.
Elke werknemer ingeschreven bij de insourcing programma ondergaat de volgende screening procedures:

  • Persoonlijk interview uitgevoerd door PGS's
  • Professionele testen
  • Professionele interview uitgevoerd door iemand van de senior personeel van PGS
  • Indien wenselijk of relevant, een persoonlijk interview met de klant

PGS combineert deskundigen uit de hele wereld aan de behoeften en de profielspecificaties van de klant, met behoud van hoge normen en professionele discretie. Wij onderhouden een groot en prestigieus netwerk van partners en kandidaten, en passen een compromisloos classificatieproces toe. Onze klanten profiteren van de HR diensten en het netwerk van PGS, hoog opgeleide professionals die expertise kunnen overdragen, gespecialiseerde service, de kwaliteit van de resultaten en de professionele, bestuurlijke en administratieve ondersteuning.